Compania noastră, Bravo Productions, este singura agenţie creativă din România care oferă servicii de publicitate neconvențională. Noi am produs zeci de reclame virale, distribuite de mii de oameni pe paginile lor de socializare, astfel clipurile promoţionale au fost vizionate de sute de mii de oameni (media per clip fiind de 300.000 de vizualizari).

 

Marketingul viral este cea mai eficientă metoda de promovare, întrucat privitorul accepta reclama. Astfel, el primeşte nişte informaţii despre produs împreună cu o emoţie puternică (umor, surpriză, entuziasm, frustrare etc.) Drept urmare, privitorul distribuie benevol reclama pe pagina lui.

Masterfol – Culoarea conteaza!

 

Clipul este o reclamă la Masterfol, o firmă specializată pe folii auto. Peste 2.300.000 de oameni au văzut sigla Masterfol iar clipul a fost vizionat de peste 1.000.000 de oameni.

NCN

 

Video-ul e o reclamă la televiziunea locală NCN. A atins peste 4.000.000 de vizualizări. E cea mai virală reclamă făcută vreodată în România.

PRO FM – Tu de cand n-ai mai facut plinul?

 

Clipul promovează campania PROFM prin care ascultătorii pot câştiga zilnic câte un plin de carburant. Clipul a fost distribuit de peste 4700 de oameni şi a depăşit pragul de 500.000 de vizualizări.

Cina Romantica

 

Este un video cu potențial viral (media fiind de peste 300.000 de vizualizări).

Video-ul nu indeamna direct publicul sa cumpere acest produs, dar le transmite indirect valoarea acestuia.

Pentru ca nu este o reclamă directa, lumea este mult mai predispusa sa distribuie clipul astfel produsul ajunge la mai multa lume.

Handicap de bun simt

 

Un video prin care se aduce în atentia publicului o anumita problema sociala. Video-ul doreste sa educe populatia, astfel incat oamenii sa isi schimbe atitudinea fata de problema expusa si sa ia atitudine.

Probleme de familie

 

Acesta este un clip funny la finalul caruia este livrat produsul.

Se diferentiaza de o reclama clasica de la TV prin faptul ca abordeaza subiecte tabu: sexul, religia, competitia cu alt produs de pe piata. Acest element face ca videoul sa fie viral si creaza dezbatere pe retelele de socializare. Automat produsul promovat este in atentia mai multor persoane.